• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Bestuur

Het bestuur bestaat uit Marijke Blom, Ciske van der Wal, Peter Jacobs en Hans Tholen. Helemaal links ziet u Pouwel van de Siepkamp, voorzitter van de landelijke vereniging KansPlus ,

Secretariaat:

Thea Slofstra
Mijn oudste kind, Patrick (1995), is verstandelijk en motorisch beperkt zonder aanwijsbare oorzaak en kan niet praten. Ik verzorg vooral de ledenadministratie en organiseer een aantal eendagsactiviteiten, zoals de busreis voor mantelzorgers en de filmmiddag in NatLab/Plaza Futura. Vooral het brainstormen over hoe leden beter contact met elkaar kunnen leggen en de praktische uitvoering daarvan spreekt mij aan.
mail naar Thea Slofstra

Marijke Blom – voorzitter

Ciske van der Walsecretaris 

Als ouder heb ik ervaren met hoeveel enthousiasme en betrokkenheid vrijwilligers zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat mijn dochter met een verstandelijke beperking hierdoor kan genieten van vakantie en activiteiten betekent veel voor mij.  Na 12 jaar is het tijd om iets terug te doen en stap ik in het bestuur van KPS. Daarnaast werk ik als teamleider op een VMBO-school in Helmond waar ik verantwoordelijk ben voor de afdeling Zorg en Welzijn. Daar probeer ik o.a. de leerlingen te laten ervaren hoe fijn het kan zijn om te werken met onze verstandelijk gehandicapte kinderen in de hoop dat meer van hen bewust kiezen voor een opleiding in de zorg. De Bubbels en Bollen vinden plaats op het Vakcollege Helmond. Je kunt daar ook een kijkje nemen op mijn afdeling (keuken, beautysalon). Wellicht kunnen mijn leerlingen en ik in de toekomst iets voor jullie betekenen.

Hans Tholen – penningmeester

Peter Jacobs – contactpersoon activiteiten en vakantieweken