• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Activiteiten

Bij KansPlus-Sien Eindhoven Helmond kun je aan allerlei activiteiten en clubs meedoen: van zwemmen tot snoezelen, en van gezellig een middagje kletsen tot samen spelen. Onder het kopje Wat we doen vind je alle clubs en vakantieweken op een rijtje en kun je door-klikken naar de pagina van de activiteit.

Gelukkig zijn de corona maatregelen minder streng aan het worden. Dat betekent dat er weer wat activiteiten kunnen doorgaan. Helaas komen de versoepelingen en de vaccins te laat voor onze zomervakanties. Op het moment dat de coördinatoren moesten besluiten of hun vakantiekamp veilig en fijn te organiseren zou zijn, leek het er niet op dat we al zover zouden zijn met de vaccinaties. Alle deelnemers aan de kampen zijn al lang op de hoogte. Voor volgend jaar verwachten we absoluut betere tijden, dus hou de mail en de websites in de gaten.

De coördinatoren van de activiteiten hebben altijd de laatste informatie en zij kunnen je precies vertellen wanneer ze weer van start gaan. Of kijk op de eigen website of Facebookpagina van de activiteit.


Anders Roze


De Soos Nuenen


Huiskamercafé Eindhoven


Club Sam


Snoez


t Zeepaardje


Sprinkhaankamp


Jeugd- en jongerenkamp


Piroc Zomerkamp


VIVA Vakantiekamp