• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Activiteiten

Bij KansPlus-Sien Eindhoven Helmond kun je aan allerlei activiteiten en clubs meedoen: van zwemmen tot snoezelen, en van gezellig een middagje kletsen tot samen spelen. Onder het kopje Wat we doen vind je alles op een rijtje.

De ontwikkeling van de corona crisis zorgt ervoor dat verschillende activiteiten nu niet ‘open’ zijn. De maatregelen die de overheid neemt, maken het nodig om iedere keer weer goed te kijken wat er mag en wat er kan. Natuurlijk zijn we achter de schermen bezig om na te denken over nieuwe vormen voor activiteiten. Afgelopen zomer hebben we voor het eerst de Sprinkhaandagen georganiseerd: gezelligheid op een zo veilig mogelijke manier. Dat heeft in ieder geval vertrouwen gegeven dat er wel degelijk mogeliijkheden zijn.

De coördinatoren van de betreffende activiteiten hebben altijd de laatste informatie en zij kunnen je vertellen wat de stand van zaken is. Of kijk op de website of Facebookpagina van de activiteit.

Uiteraard volgt iedere club de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. De activiteiten kunnen alleen ‘draaien’ als we het samen veilig houden, zowel voor de deelnemers als voor de vrijwilligers. Wij wensen jullie veel sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf, kijk vooral ook een beetje om naar elkaar en blijf allemaal gezond.