• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Hoera, jullie kunnen weer meedoen… op een paar plekken

Nog lang niet alles kan, maar gelukkig zijn een aantal activiteiten vanaf 1 september weer van start gegaan. Jullie kunnen weer terecht bij het Huiskamercafé op zaterdagmiddag in ’t Struikse, bij Anders Roze, en bij Club Sam. Club Sam heeft een nieuw team. Je vindt de Club tegenwoordig in Helmond! Kijk op de pagina’s van de activiteiten en op hun eigen websites en Facebook pagina’s voor meer informatie. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. De activiteiten kunnen alleen ‘draaien’ als we het samen veilig houden, zowel voor de deelnemers als voor de vrijwilligers.

Poster Wat kan ik doen om verspreiding te voorkomen

Geen vakantieweken en geen gewone activiteiten tot na de zomer

Helaas, helaas. Met pijn in het hart hebben we nu ook moeten besluiten om dit jaar alle vakantieweken af te gelasten. Het gaat niet door. In goed onderling overleg, soms na een behoorlijke onderlinge discussie en zo lang mogelijk uitstellen hebben alle vakantieweken de knoop doorgehakt. We vinden het niet verantwoord om deelnemers en vrijwilligers samen op kamp te laten gaan. En dat is superjammer, want de plannen waren weer groots. We bewaren ze voor volgend jaar.

Hou de Facebookpagina’s en websites van de activiteiten en van de vakantieweken in de gaten voor de laatste updates.

Voorlopig geen activiteiten (mrt 2020)

Het zijn uitzonderlijke tijden. De Nederlandse regering heeft zware maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.  Voor ons betekent dat dat er voorlopig géén activiteiten of bijeenkomsten meer plaatsvinden in onze ledengroep.  

We gaan er voorlopig vanuit dat de diverse vakantieweken hierdoor niet in gevaar komen – deze vinden pas plaats in de zomervakantie en hopelijk kunnen we ons dan allang weer wat vrijer bewegen.

Op het landelijk bureau van KansPlus werken alle medewerkers vanuit huis. Het bureau is zoals gewoonlijk van maandag tot en met donderdag van 09.00-17.00 uur telefonisch bereikbaar op 030 2363744.

Het Kennis- en advies centrum is bereikbaar via de mail en telefonisch van maandag tot en met donderdag van 10.00-13.00 uur.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze onzekere tijd. Zorg goed voor jezelf, kijk vooral ook een beetje om naar elkaar en blijf allemaal gezond


Eendagsactiviteiten


Clubs & Sociëteiten


Thema avonden


Vakantiekampen