• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

‘Vaccinatie: vragen, antwoorden en het goede gesprek’

Gratis webinar voor cliënten, ouders en verwanten

Ouders, verwanten en mensen met een beperking hebben nog veel vragen over de coronavaccinatie. Daarom organiseert de VGN in samenwerking met de LFB en met KansPlus, een webinar over de vaccinatie op dinsdag 19 januari. Veelgestelde vragen worden behandeld en er is aandacht voor de dilemma’s in de praktijk. Hoe ga je bijvoorbeeld het gesprek aan over vaccinatie met de mensen met wie je woont en/of werkt?

19 januari 2021, 10:30-12:00, online

In de eerst helft van het webinar behandelen een arts voor verstandelijk gehandicapten en het RIVM veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over de veiligheid en de werking van de vaccins, het proces rond het vaccineren en eventuele gevolgen van de keuze om je wel of niet te laten vaccineren.

Vervolgens gaat een panel in gesprek over vragen en dilemma’s in de praktijk. Dit panel bestaat uit een zorgmedewerker, een ervarings-deskundige en een ouder van iemand met een beperking.


Aanmelden via deze link: https://www.vgn.nl/agenda/2021-01/webinar-vaccinatie-voor-clienten-en-oudersverwanten


Bij het aanmelden kun je je eigen vragen opgeven. Ben je verhinderd dan kun je het webinar later rustig terugkijken via deze link: https://vimeo.com/event/608885/38aa01795f

vaccinatie covid