• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Vrijwilliger worden?

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger?

Ben jij zo iemand die ergens tijd voor kan maken? Of ben je misschien gewoon toe aan superleuk en zinvol vrijwilligerswerk?

Al onze activiteiten, vakantieweken én het bestuurswerk draaien op de vrijwilligers en daarmee op de inzet en energie van mensen zoals jij.

Vind je het leuk en waardevol om je in te zetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan is er zonder enige twijfel een klus waarin jouw talent helemaal tot zijn recht komt. Of het nu gaat om een vakantieweek in de zomer, om het wekelijks helpen bij een Soos of om een rol in het bestuur. Samen ontdekken we waar jij het meest plezier in hebt en waar je het best tot je recht komt.

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden en wil je kijken of er iets is wat bij je past? Neem vrijblijvend contact op met de coördinator van de activiteit of de vakantieweek waar je aan denkt. Of stuur een mailtje naar info@kansplus-sien.nl.

Al onze vrijwilligers hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig. Voor ouders die hun kind met een verstandelijke beperking aan jou toevertrouwen geeft dat een signaal dat hun kind in veilige handen is. Een VOG is gratis aan te vragen via onze activiteitencoördinator Peter Jacobs. De kosten mogen geen drempel zijn om vrijwilligerswerk te komen doen!

Al onze vrijwilligers zijn collectief verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid, voor zover de eigen aansprakelijkheidsverzekering niet voldoende dekking geeft.