• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Vrijwilligers gezocht

Deze zomer kunnen er weer heel veel kinderen, jongeren en volwassen deelnemers op vakantie met een van onze vakantieweken. Dat lukt natuurlijk alleen als er ook voldoende vrijwilligers zijn. Piroc, Jeugd- en jongerenkamp én de Sprinkhaankampen zijn op zoek naar de mensen die helpen om de vakanties mogelijk te maken.


Al onze vrijwilligers hebben een VOG nodig – die kun je via ons gratis aanvragen. Easy.


Als vrijwilliger mee gaan op vakantie is superleuk. Je hebt minstens zoveel plezier als de deelnemers. Echt! Onze vakantieweken vinden alle vier plaats in het mooie Noord-Brabant, rondom Eindhoven. Een mooie omgeving met volop bos en hei en hele leuke bestemmingen voor uitstapjes.


Veelgestelde vraag: moet ik een hele week mee op pad? Nou, dat mag natuurlijk. Heel graag! Maar dat is echt niet bij al onze vakantieweken een harde eis. Meer informatie krijg je bij de contactpersonen van de betreffende vakantieweken. Wist je trouwens dat er veel werkgevers zijn die het waardevol vinden als je vrijwilligerswerk doet? Zij geven je er extra vrije dagen voor. Vraag ernaar bij de HRM afdeling of bij je baas.


Bingo bij het Jeugd en Jongerenkamp