• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Club Sam is weer begonnen!

Op zaterdag 5 september was het de eerste keer na de lockdown dat CLub Sam weer open ging. Op een nieuwe locatie, met vertrouwde gezichten en met nieuwe vrijwilligers.


Club Sam is de activiteitenclub voor kinderen en jongeren met een verstandelijke of meervoudige beperking. Iedere zaterdagmiddag tussen half twee en vier uur wordt er gechilled, gesport, gespeeld, gelachen, gezongen en (voor) gelezen. Bij Club Sam maken we tijd voor elkaar om samen leuke dingen te beleven. Met hulp van jou en eventueel je ouders of verzorgers creëren de vrijwilligers van de Club een veilige en fijne omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. Onze nieuwe locatie is Kindcentrum de Bundertjes in Helmond-Noord


Deze club is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te spelen met kinderen met een meervoudige of verstandelijke beperking. Sociale contacten hebben, vrienden krijgen, gewoon naar je eigen club kunnen, net zoals je broer of zus: voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend. Jij kunt hierin echt een wereld van verschil voor ze maken. Volg je een opleiding in zorg of welzijn, dan is deze ervaring bovendien super op je CV of op je LinkedIn profiel. Klinkt dit goed? Neem dan contact op met Ciske van der Wal en kom gewoon een keertje kijken.