• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Sky Kids Dag 2022

De Sky Kids Dag is terug! Hoe leuk is dat? Op 24 september 2022 kunnen chronisch zieke of gehandicapte kinderen een rondvlucht maken in een sportvliegtuig.


De Sky Kids Dag is bedoeld voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van 6 tot en met 18 jaar. Ook kinderen met ADHD, autisme of andere gedragsstoornissen mogen mee. Bovendien is de dag bedoeld voor kinderen die een broertje of zusje hebben dat ernstig ziek of gehandicapt is.

Om zo veel mogelijk kinderen Sky Kid te laten zijn, mogen alléén kinderen deelnemen die nog niet eerder hebben meegedaan. Deze dag is echt heel erg speciaal. In de afgelopen jaren zijn er al heel wat deelnemertje aan activiteiten van KansPlus-Sien de lucht in gegaan.  Dit jaar is er plaats voor 20 deelnemers vanuit KansPlus-Sien! Afhankelijk van het type vliegtuig kan er doorgaans één begeleider meevliegen. Soms is er ook plek voor een broertje of zusje om mee te vliegen.


Zoals altijd is de locatie Vliegveld de Kempen in Budel. Deze dag wordt georganiseerd door drie serviceclubs uit de regio:  Tafelronde 37 Eindhoven, Kiwanis Weert en Kiwanis Cranendonck. De luchthaven en de vliegtuigen worden kosteloos ter beschikking gesteld door Kempen Airport en Vliegclub de Kempen. Door haar diverse fundraising-activiteiten zorgt de organisatie  voor een compleet verzorgde dag voor de kinderen en hun gezin. Meer informatie is te vinden op de website van Sky Kids


Inschrijven

Voldoe je aan de voorwaarden en wil je meedoen? Schijf je dan snel in. Download hieronder het inschrijfformulier en stuur het ingevuld én ondertekend terug aan Marijke Blom via email: marijke.blom@kansplus-sien.nl