• Ik ben anders net als jij
    Netwerk voor ouders van verstandelijk gehandicapte kinderen

Sky Kids Dag

Dit jaar is de Sky Kids Dag op zaterdag 7 september, en – zoals altijd – is de locatie Vliegveld de Kempen in Budel.

De dag wordt georganiseerd door KempenAirport, Kinderdroomwens en KansPlus-Sien en wordt mede mogelijk gemaakt door Tafelronde 37 Eindhoven, Vliegclub De Kempen, en Stichting Kindervliegdroom. De luchthaven en vliegtuigen worden kosteloos ter beschikking gesteld door Kempen Airport en Vliegclub de Kempen. Door haar diverse fundraising-activiteiten zorgt Tafelronde 37 Eindhoven voor een compleet verzorgde dag voor de kinderen en hun gezin.

 

Wie kan er mee?

De Sky Kids Dag wordt georganiseerd door Kinderdroomwens en KansPlus-Sien. De dag is bedoeld voor:

Ernstig of chronisch zieke kinderen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van 6 tot en met 16 jaar

Het gaat dan bijvoorbeeld over spierziektes, aangeboren afwijkingen of ziektes zoals; kanker, diabetes en darmziektes. Daarnaast komen kinderen met ADHD, autisme of andere gedragsstoornissen in aanmerking.

Logo SkyKids Dag BudelBovendien is de dag bedoeld voor kinderen met een traumatische ervaring, bijvoorbeeld door een ziekte, misbruik of ongeval, of omdat het kind een broertje of zusje heeft dat ernstig ziek is.

Afhankelijk van het type vliegtuig kan er doorgaans één begeleider meevliegen. Soms is er ook plek voor een broertje of zusje om mee te vliegen.

Om zo veel mogelijk kinderen Sky Kid te laten zijn, mogen alleen kinderen deelnemen die nog niet eerder hebben meegedaan.

 

Inschrijven

Voldoe je aan de voorwaarden en wil je meedoen?
Schijf je dan in door INSCHRIJFFORMULIER SKY KIDS 2019 te downloaden en ingevuld én ondertekend terug te sturen aan Thea Slofstra via email: secretariaat@kansplus-sien.nl